www.nettitarra.fi

Nettitarra > Toimitusehdot | Kirjaudu sisään

Toimitusehdot

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tilaus- ja toimitus:

Tilaaminen tapahtuu lisäämällä halutut tuotteet ostoskoriin, jonka jälkeen siirrytään kassalle. Kassalla näkyvät kaikki tilatut tuotteet, kappalemäärät, värit, hinnat sekä toimituskulut. Kaikki sivustolla esiintyvät hinnat sisältävät ALV 24 %. Tilaajan on tilauksen yhteydessä ilmoitettava nimi, postiosoite, sähköpostiosoite sekä mielellään puhelinnumero mahdollisia lisätietoja ja Postin seurantatunnusta varten. TILAAJAN TULEE OLLA VÄHINTÄÄN 18 VUOTIAS!

Tilausvahvistus lähetetään välittömästi tilaajan ilmoittamaan sähköpostiin. Tuotteet pyritään valmistamaan ja toimittamaan kahden - viiden arkipäivän kuluessa. Jos maksutavaksi valitaan ennakkomaksu, lähetetään lasku välittömästi tilaajan ilmoittamaan sähköpostiin ja tuotteet valmistetaan ja toimitetaan kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Kun maksutapana on Checkout-verkkopankkimaksu, näkyy onnistunut maksutapahtuma heti tilausjärjestelmässämme ja tuotteet valmistetaan ja toimitetaan edellämainitun aikataulun mukaisesti.

Tilauksen edellytyksenä tilaajalla on oltava toimiva sähköpostiosoite.

Toimitustapa:

Tuotteet toimitetaan postin välityksellä joko kirjeenä, pikkupakettina tai postipakettina. Postin suositus on, että tilauksella näkyy myös vastaanottajan GSM-puhelinnumero jotta ilmoitus saapuneesta lähetyksestä voidaan lähettää myös tekstiviestinä. Posti ei enää lähetä automaattisesti paperista saapumisilmoitusta ja pakettia säilytetään vain yhden viikon ajan. Pakkaus- ja toimituskulut yht. 5.90 euroa.

Palautusoikeus:

Vakiotuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Tuote tulee palauttaa alkuperäispakkauksessa, käyttämättömänä ja tarroissa siirtokalvo paikoillaan. Rivitarroilla on vaihto- ja palautusoikeus vain materiaalivika tapauksissa. Ennen tuotteen palautusta ota yhteys sähköpostilla osoitteeseen tilaus@nettitarra.fi, saat paluuviestillä ohjeet kuinka palautus hoidetaan.

Asiakastiedot:

Kaikki nettitarra.fi:lle luovutetut asiakastiedot käsitellään ja säilytetään luottamuksellisesti. Asiakastietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön. EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteriseloste tästä.

Vastuu:

Nettitarra ei vastaa välillisistä tai välittömistä vahingoista, joita asiakkaalle on aiheutunut tuotteen virheellisestä käsittelystä tai säilytyksestä tai sen johdosta, ettei tilausta ole vastaanotettu tai toimitettu postisopimusten mukaisesti. Nettitarra ei vastaa teipin mahdollisesta irtoamisesta teippauksen jälkeen. Nettitarra voi muuttaa tilausehtojaan ilman eri ilmoitusta.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank , Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös ennakkomaksu jolloin tilisiirron maksutiedot lähetetään sähköpostina.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Nettitarra toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Checkout Finland Oy.

Checkout Finland Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja.

Checkout Finland Oy
y-tunnus: 2196606-6
Varastokatu 3A
33100 TAMPERE;
Puhelin: 09 4282 7110

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille , tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.
Tili IBAN: FI59 4108 0010 3789 02 BIC/SWIFT: ITELFIHH

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 10 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.


Yhteystiedot:

Nettitarra
Toijantie 94 D
54960 Vehkataipale
Puhelin 050 5540385
Y-tunnus 2513955-1, ALV rekCheckout - Oma maksutapa kaikille

Nettitarra, Toijantie 94 D, 54960 Vehkataipale, Finland
puh. 050 5540385, sähköpostiosoite tilaus@nettitarra.fi
Viimeksi päivitetty 2019-03-14 17:33:30