www.nettitarra.fi

Nettitarra > Tervetuloa | Kirjaudu sisään

TARROJA HELPOSTI, NOPEASTI JA HUIPPUEDULLISESTI!

Nettitarra.fi on palvelu juuri sinulle, joka tarvitset tekstejä, logoja, irtokirjaimia, numeroita tai muita tarratuotteita. Meiltä saat korkealuokkaiset tarratuotteet, joilla opastat, ohjaat tai haluat yksilöidä autosi, pyöräsi tai vaikka skeittilaudan.

Tarratekstit valmistetaan korkealuokkaisesta vinyyliteipeistä, jotka leikataan muotoon tietokoneohjatulla tarraleikkurilla. Tarrat toimitetaan siirtokalvoilla, jolloin teippaaminen on helppoa  ja onnistut varmasti. Tarratuotteita voi käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa, autoissa, veneissä, työkoneissa, harrastusvälineissä.

Suunnittele oma tarrasi tai valitse kuvatarra makusi mukaan ja tee tilaus jo tänään, tarratuotteet posti kuljettaa sinulle muutaman päivän kuluttua ja pääset tositoimiin!!HUOM !!! MYÖS PUHELINNUMERO TILAUKSEEN ! (2018-05-07)
Osan tilauksista lähetämme postipakettina ja siksi on tärkeää, että tilauksella on myös puhelinnumero. Posti ei enää automaattisesti ...lue lisää

TARROJEN ASENNUSOHJEET (2014-06-16)
Ohjeet löytyvät ostokorin tilauslomakkeen ollessa avoinna otsikkorivin valinnoista tai kopioimalla allaoleva linkki nettiselaimen ...lue lisää
Checkout - Oma maksutapa kaikille

Nettitarra, Toijantie 94 D, 54960 Vehkataipale, Finland
puh. 050 5540385, sähköpostiosoite tilaus@nettitarra.fi
Viimeksi päivitetty 2018-11-13 14:37:59